Πως μαθαίνω τον κωδικό εξουσιοδότησης του Domain μου

Υπάρχουν 2 τρόποι για να μάθετε τον κωδικό εξουσιοδότησης του Domains σας.

1) Εφόσον ο καταχωρητής σας είναι η ZERO ONE .NET.

Μεταβείτε στο On-Line σύστημα διαχείρησης της ZERO ONE .NET κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Εισάγετε το username σας και τον κωδικό σας. (username είναι το email που είχατε δηλώσει κατα την εγγραφή σας). Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει το password πατήστε ΕΔΩ και ακολουθήστε τίς οδηγίες αλλαγής password)

Αφού κάνετε εισαγωγή στο στο On-Line σύστημα διαχείρησης της ZERO ONE .NET στο μενού Πελάτη αριστερά στην οθόνη σας υπάρχει η επιλογή My Domains όπου μπορείτε να κάνετε κλίκ και να δείτε τα domains που έχετε κατωχηρωμένα μέσω τής ZERO ONE .NET.

Κάνοντας κλίκ στο εικονίδιο δίπλα στην τιμή του domain εμφανίζονται τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου domain και μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε πραγματικό χρόνο για το domain σας (όπως αλλαγή Name server, Αλλαγή στοιχείων επικοινωνίας, κτλ). Πατώντας το κουμπί Get EPP Code στό κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται ο κωδικός εξουσιοδότησης του domain σας.

Προσοχή όλες οι αλλαγές γίνονται σε πραγματικό χρόνο και On-Line με το Μητρώο Ονομάτων Χώρου γιαυτό παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ! 

 

2) Εφόσον ο καταχωρητής σας ΔΕΝ είναι η ZERO ONE .NET απευθύνεστε στον καταχωρητή σας για να σας παρέχει τον κωδικό εξουσιοδότησης του Domain σας.

 

Ο καταχωρητής σας φαίνεται αν πληκτρολογήσετε το όνομα του domain σας στην σελίδα του μητρώου (http://www.gr) και είναι το πεδίο "Registrar".

Επίσης, σε αυτή τη σελίδα φαίνονται και τα στοιχεία επικοινωνίας με τον καταχωρητή σας.

  • 0 Χρήστες που βρήκαν αυτό χρήσιμο
Ήταν χρήσιμη αυτήν η απάντηση;